Mijn voorliefde voor de agrisector gecombineerd met mijn jarenlange, internationale saleservaring levert een prachtige expertise op die ik ruimschoots kan inzetten tijdens mijn werkzaamheden voor de Agri Sales Academy.

Met de Agri Sales Academy helpen we onze klanten met het opzetten en uitrollen van (internationale) sales academies. Daarnaast bieden we open verkooptrainingen waarin we verkopers en adviseurs ontwikkelen tot waardevolle business partners in de Agrisector. Dit doen we zowel nationaal als internationaal.

Waarom ik de agrisector zo leuk vind? Ik vind het mooi om te werken in een sector die zo dynamisch en puur is. Waar dier, natuur en product belangrijk zijn en iedereen zijn stinkende beste doet om de kwaliteit van het eindproduct optimaal te krijgen. Die mentaliteit spreekt mij enorm aan!

Klik op het logo om naar de site te gaan: www.agrisalesacademy.com.